Marea už 25 rokov

Hodinkový priemysel sa postupne rozvíja už od 18. a 19. storočia a hodinky sa stali v dnešnej modernej dobe často nielen funkčným prístrojom, ktorý nám kedykoľvek chceme ukáže presný čas, ale aj módnym a prestížnym doplnkom. Jedným s trendov, ktorý má pokračovať aj v roku 2023 sú inteligentné hodinky s mnohými smart funkciami. V segmente smart hodiniek nájdete už naozaj viaceré značky a ich modely, neustále napredujúce a zlepšujúce technológie i dizajn. Pokiaľ hľadáte kvalitu za veľmi výhodnú a dobrú cenu, skúste si pozrieť i modely od značky Marea. Marea je španielska značka hodiniek, ktorá je tu s nami na trhu už asi 25 rokov. Smart hodinky dámske hodinky a pánske hodinky zaradili do svojho sortimentu niekedy v roku 2019 a odvtedy ich zdokonaľujú.

dámské hodinky

Smart hodinky Marea

Keď Marea priniesla svoje prvé hodinky v smart prevedení podobali sa na dizajn hodiniek od spoločnosti Apple. Väčšina smart hodiniek sa hodí skôr pre športový štýl a tak je to aj pri Marea modeloch. Niektoré však iste skombinujete aj k elegantnému outfitu. Viaceré modely z produkcie Marea, ktorá už dnes pekne profiluje svoj vlastný štýl dizajnu pre svoje produkty, sú v unisex dizajne vhodne pre mužov i pre ženy. V ženskej móde je tzv. pánsky štýl stále in a tak práve takého hodinky ho môžu skvelo doplniť. Pre bežný pánsky štýl obliekania sa smart hodinky, pánske hodinky, budú iste hodiť tiež.

pánské hodinky

Smart funkcie hodiniek

Marea hodinky, sú podobne, ako mnohé ďalšie smart modely iných značiek, vybavené viacerými inteligentnými funkciami, k benefitom svojho majiteľa.Môže ísť o meranie zdravotných funkcií, ako je tep, tlak a podobne, ale aj o športové funkcie ako krokomer, vzdialenosť alebo športový režim hodiniek. Smart hodinky veľmi jednoducho spárujete so svojim smartfónov a tak vám môže byť pomocníkom pri notifikáciách v mobile, založenom napríklad v kabelke alebo v bunde.